ČOKO PISTAĆI KREM

iPhoto by Nevena Veselinović

ČOKO PISTAĆI KREM

 • null

  15 min

 • null

  Zdrava hrana, Maxi

 • null

  300 din

 • null

  Ne sadrži gluten

 • null

  100% sirovo

Ako neko misli da zdravija ishrana podrazumeva odricanje od čokoladnih poslastica, slasnih kremova i kolača, grdno se vara. 😂Izbegavanje prostih ugljenih hidrata  i umerenost u konzumaciji pa čak i tih zdravijih ( ili manje štetnih slatkiša) su svakako preporučljivi, ali ukus istih ni počemu ne zaostaje za rafinisanim slatkišima ( bar ne u mojoj kuhinji😋) 🍓Ono što se konzumacijom ovakvih slatkiša dobija jeste istančanost čula ukusa, smanjenje apetita ( u smislu želje za preteranom konzumacijom slatkiša i prejedanjem) pre svega jer ovakvi slatkiši ne dovode do glukoznih oscilacija koje izazivaju nagle potrebe za hranom, a koje potom prelaze u nevidljivu zavisnost.

U to ime ne propustite da napravite jednostavni krem od samo nekoliko namirnica i uverite se da za nekoliko minuta možete sami da zgotovite poslasticu vrhunskog ukusa.

1. Sirovi kakao

2. Biljno mleko

3. Zreli 🥑 ili 🍌

4. Pirinčani slad

5. Pistaći & Malinica

Sve sastojke ( osim pistaćija i maline) pomešati, dobro izblendati i ukrasiti usitnjenim pistaćijem i malinama 👏👌🏻

Dobro ohladiti …

❤❤❤

Veganska ishrana nije samo soja – iako vegani jedu samo biljne proizvode, to ne znači da ne mogu jesti pomfrit, testeninu, palačinke, sushi (bez ribe) i pizzu. “Čoveče, pa oni su kao mi!” Da…jesu??